CM staal en Trendy Tafels

Posted by admin on February 22, 2013

Klant in beeld: Trendy Tafels

Trendytafels.nl is onderdeel van Jovitec meubelontwerp & Constructie en is gespecialiseerd in het produceren van handgemaakte tafels en meubelen. Deze meubelen worden gemaakt van aluminium frames en diverse soorten hout (steigerhout, grenen, eiken, etc.) en zijn geschikt voor binnen en buiten. Eigenaar Marcel van den Ende: “Alle meubelen die wij maken zijn handwerk en worden op maat gemaakt volgens de wensen van de klant”. De keuze voor aluminium voor de frames is gemaakt in verband met het geringe gewicht en goede conservering. Tevens is aluminium zeer goed te bewerken, zodat bijna alle ontwerpen mogelijk zijn. De producten vinden hun weg naar particulieren voor binnen- en buiteninrichting, maar ook de zakelijke markt is in opkomst (kantoren, horeca, winkelinrichting, etc.)

Volledige inrichting van Trendy Tafels met Marcel van den Ende (eigenaar Trendy Tafels)

Woonbeurs 2012

Posted by admin on September 12, 2012

Trendy Tafels op Woonbeurs:Amsterdam 2012

Na onze mooie presentaties van de twee voorbijgaande jaren is Trendy Tafels wederom present op de Woonbeurs. De Woonbeurs is een beurs vol woonindeeën met de nieuwste woon trends. Bekijk de nieuwste woonconcepten en trends die de Woonbeurs voor u heeft geselecteerd. En daar hoort Trendy Tafels natuurlijk thuis.

Voor de derde keer staan we op de Woonbeurs vanaf dinsdag 25 september tot en met zondag 30 september. Alle dagen is de Woonbeurs geopend van 10.00 tot 18.00 en twee avonden op donderdag 27 september en vrijdag 28 september tot 22.00. Onze stand (024) staat in hal 8. We kijken naar je uit en we hopen je te ontmoeten op dit geweldige evenement. 


Woonbeurskrant 2011

Posted by admin on August 25, 2011

Na het grootte succes van vorig jaar staan we ook dit jaar weer op de Woonbeurs in Amsterdam. De woonbeurs is een evenement die vol staat met leuke en inspirende ideeën voor u thuis. Er zijn prachtige concepten voor uw interieur thuis maar ook voor uw bedrijf. En daar hoort Trendy Tafels natuurlijk bij te zijn. Hoewel we hier pas voor de tweede keer staan kijken we zeker uit naar dit evenement en hopen u daar te ontmoeten.


Woonbeurs a'dam 2010

Posted by admin on October 4, 2010

Wij stonden op de woonbeurs te Amsterdam (RAI) van 25 sept. Tot 3 okt. 2010 en het was een succes!

Woonbeurs 2010