Home > Nieuws > Woonbeurs 2012

Woonbeurs 2012

Posted by admin on September 12, 2012

Trendy Tafels op Woonbeurs:Amsterdam 2012

Na onze mooie presentaties van de twee voorbijgaande jaren is Trendy Tafels wederom present op de Woonbeurs. De Woonbeurs is een beurs vol woonindeeën met de nieuwste woon trends. Bekijk de nieuwste woonconcepten en trends die de Woonbeurs voor u heeft geselecteerd. En daar hoort Trendy Tafels natuurlijk thuis.

Voor de derde keer staan we op de Woonbeurs vanaf dinsdag 25 september tot en met zondag 30 september. Alle dagen is de Woonbeurs geopend van 10.00 tot 18.00 en twee avonden op donderdag 27 september en vrijdag 28 september tot 22.00. Onze stand (024) staat in hal 8. We kijken naar je uit en we hopen je te ontmoeten op dit geweldige evenement. 

Een dag vol ideeën veranderd je huis

Het thema is een "dag vol ideeën veranderd je huis" en dat is zeker aan Trendy Tafels besteed. We leveren voor vrijwel elke kamer prachtige hand gemaakte meubels, zoals tv-meubels, binnen tafels enzovoort. Kortom bij Trendy Tafels bent u verzekerd van prachtige en trendy meubels die niet alleen van hoge kwaliteit zijn maar ook zeer betaalbaar.

Om een goed idee te krijgen van de Woonbeurs 2012, bekijk de Woonbeurskrant: Woonbeurskrant:Beleef Of bekijk de promotie film:

 

Woonbeurs 2012: Amsterdam