Statafels koop je online bij Trendy Tafels

Statafels

Wil je een statafel ofwel bartafel die perfect past onder je veranda of overkapping, of in de mancave? Wij kunnen onze statafels maken van verschillende materialen, onderstellen en afwerken met gave patronen in het blad. Dit alles bepaal je zelf. Wij verzorgen extra behandelingen, waardoor de statafel een lange levensduur heeft. De levertijd van een maatwerk statafel is circa 4 weken. Wil je onze kwaliteit eerst in het echt ervaren? Bestel dan een sample van je favoriete materialen of breng (op afspraak) een bezoek aan onze showroom in De Lier.

Prijs

tot

Vorm

Uitstraling

2 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Vragen over onze statafels?

Heb jij een vraag over onze statafels? Neem contact met ons op en wij helpen je verder op weg.

FAQ - Statafels

Kan ik gave patronen toevoegen aan het tafelblad van de statafel?

Wil je een blad met uniek inlegwerk in het (eiken) blad? Neem een kijkje bij onze eiken statafel Joyce. Daar zie je een voorbeeld van hoe dit eruit ziet.

Kan ik een sample bestellen van verschillende materialen?

Ja! Je kunt je favoriete materialen vooraf als sample bestellen. Deze sturen wij dan naar jou op. De kosten die je maakt voor een sample, wordt bij een aankoop van een ronde tafel in mindering gebracht.

Wat is de gemiddelde levertijd van een statafel?

De gemiddelde levertijd van een statafel is circa 4 – 6 weken. Wij leveren onze tafels door heel Nederland.

Kan ik naast de opties ook nog maatwerk aanvragen indienen?

Wil je een statafel met een unieke vorm, afmeting of type onderstel? Vraag een offerte aan via onze website of bel naar 06 52 32 98 22. We gaan een uitdaging niet uit de weg.

Kan ik ook langskomen om de materialen en tafels in het echt te zien?

Dat kan! Laat ons alleen even weten dat je een bezoek wilt brengen. Dan zorgen we dat de deur voor je open staat. Je kunt ons bellen op: 06 52 32 98 22