Ronde tafels koop je online bij Trendy Tafels

Ronde tafels

Onze ronde tafels zijn volledig naar wens samen te stellen. Zo bepaal je zelf de kleur, het onderstel, de afmetingen en de afwerking. Door extra behandelingen zorgen we ervoor dat de ronde tafel een lange levensduur heeft. Een van deze opties maakt het mogelijk de tafel ook buiten te plaatsen. De levertijd van een ronde tafel is circa 4 weken. Wil je onze kwaliteit eerst in het echt ervaren? Bestel dan een sample van je favoriete materialen of breng (op afspraak) een bezoek aan onze showroom in De Lier.

Prijs

tot

Vorm

Uitstraling

Ronde tafel Vormen, Materialen en Onderstellen

Onze tafels komen in een veelvoud aan vormen, zodat je altijd een design kunt vinden dat perfect bij jouw persoonlijke stijl en ruimte past. Van gestroomlijnde geometrische vormen tot meer organische en vloeiende ontwerpen, de opties zijn onbegrensd. Laten we tevens de gebruikte materialen niet over het hoofd zien. Bij Trendy Tafels vind je tafels vervaardigd uit kapur voor warmte, vuren voor duurzaamheid, Douglas frame voor stevigheid en eiken voor tijdloze klasse. Maar wat echt in het oog springt, zijn onze betonlook tafels, populair vanwege hun moderne uitstraling. Als beton bij jou past, bieden we meerdere wasopties voor een authentieke afwerking.

Bestel een gratis sample

We begrijpen hoe cruciaal het is om het materiaal en de afwerking van dichtbij te beoordelen voor het maken van een keuze. Daarom bieden we jou de mogelijkheid om een sample te bestellen van elk materiaal uit onze verzameling. Of je nu nieuwsgierig bent naar de warmte van vuren, de tijdloze klasse van eiken, of de diverse wassingen voor onze geliefde betontafels, je kunt nu een monster aanvragen voor slechts € 4,95. En het goede nieuws is dat dit bedrag in mindering wordt gebracht wanneer je beslist om een tafel bij ons te bestellen. Op deze manier kun je met vertrouwen de perfecte tafel uitkiezen, wetende dat de materialen aan jouw verwachtingen voldoen.

Levertijd en bezorging van onze ronde tafels

Bij Trendy Tafels zetten we ons in voor kwaliteit binnen een redelijke termijn. Momenteel bedraagt onze geschatte levertijd 4 tot 6 weken per tafel. Echter, we begrijpen dat jouw behoeften uniek kunnen zijn. Daarom voorzien we ook in de optie van volledig op maat gemaakte tafels. Heb je specifieke afmetingen, materialen of ontwerpen in gedachten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, zodat we jouw wensen kunnen bespreken. Samen zullen we een bezorgdatum vaststellen die jouw planning tegemoetkomt. Bij aflevering monteren we de tafel ter plekke, zodat je onmiddellijk van je nieuwe aanwinst kunt genieten.

FAQ - Ronde Tafels

Kan ik ook langskomen om de materialen en ronde tafels in het echt te zien?

Dat kan! Laat ons alleen even weten dat je een bezoek wilt brengen. Dan zorgen we dat de deur voor je open staat. Je kunt ons bellen op: 06 52 32 98 22

Kan ik een sample bestellen van verschillende materialen?

Dat kan! Je kunt je favoriete materialen vooraf als sample bestellen. Deze sturen wij dan naar jou op. De kosten die je maakt voor een sample, wordt bij een aankoop van een ronde tafel in mindering gebracht.

Wat is de gemiddelde levertijd van een ronde tafel?

De gemiddelde levertijd van een ronde tafel is circa 4 – 6 weken. Wij leveren onze tafels door heel Nederland.

Kan ik naast de opties ook nog maatwerk aanvragen indienen?

Wil je een ronde tafel met een unieke vorm, afmeting of type onderstel? Vraag een offerte aan via onze website of bel naar 06 52 32 98 22. We gaan een uitdaging niet uit de weg.