Betonlook tafels koop je online bij Trendy Tafels

Betonlooktafels

Onze betonlooktafels ookwel beton ciré tafels zijn volledig naar wens samen te stellen. Zo bepaal je zelf de kleur, het onderstel, de afmetingen en de afwerking. Door extra behandelingen zorgen we ervoor dat de tafel een lange levensduur heeft. Een van deze opties maakt het mogelijk de tafel ook buiten te plaatsen. De levertijd van een betonlooktafel is circa 4 weken. Wil je onze kwaliteit eerst in het echt ervaren? Bestel dan een sample van je favoriete materialen of breng (op afspraak) een bezoek aan onze showroom in De Lier.

De voordelen van een betonlook tafel

Een betonlook tafel heeft de esthetiek van echt beton, maar is gemaakt van ander materiaal. Hierdoor is er een breder scala aan kleur- en afwerkingsmogelijkheden mogelijk. Bovendien kun je een betonlooktafel makkelijker verplaatsen, omdat de tafel minder gewicht heeft. Een betonlook eettafel heeft minder scherpe randen waardoor de kans dat mensen en kinderen zich bezweren kleiner wordt. Het onderhouden houden van een betonlooktafel is simpel, je houdt deze enkel af te nemen met een vochtige doek. Los van de bovengenoemde redenen is een tafel met betonlook goedkoper dan een tafel die volledig van beton is gemaakt.

Bestel een sample van onze betonlook materialen

We begrijpen hoe belangrijk het is om het materiaal en de afwerking van dichtbij te ervaren voordat je een beslissing neemt. Daarom bieden we je de mogelijkheid om een sample te bestellen van elk gewenst materiaal uit onze collectie. Of je nu nieuwsgierig bent naar de warmte van vuren, de tijdloze elegantie van eiken of de verschillende wassingen voor onze populaire betontafels - je kunt nu een staaltje ontvangen voor slechts € 4,95. Bovendien is het goede nieuws dat dit bedrag in mindering wordt gebracht wanneer je besluit een tafel bij ons te bestellen. Op die manier kun je met vertrouwen jouw perfecte tafel kiezen, wetende dat de materialen voldoen aan jouw verwachtingen.

Betonlooktafels voor buiten

Onze betonlooktafels worden gemaakt van plaatmateriaal met daarbij twee á drie lagen beton circé. Voor betonlooktafels die binnen worden geplaatst wordt er gebruikt gemaakt van twee lagen. Om de tafel geschikt te maken voor buiten wordt er een extra laag toegevoegd. Ook wordt er nog een laag blanke lak toegevoegd. Dit om de tafel bestendig te maken voor elk type weer. Als je kiest voor een houten onderstel, wordt deze voorzien van een thermische behandeling. Dit maakt dat het hout niet kan rotten. Wil je meer weten over onze outdoor betonlook buitentafels. Neem gerust contact met ons op.

Levertijd en bezorging van onze betonlooktafels

Bij Trendy Tafels streven we ernaar om kwaliteit te leveren binnen een redelijke tijd. Onze geschatte levertijd bedraagt momenteel 4 tot 6 weken per tafel.

We begrijpen echter dat jouw behoeften uniek kunnen zijn. Daarom bieden we ook de optie voor volledig op maat gemaakte tafels. Heb je specifieke afmetingen, materialen of ontwerpen in gedachten? Neem gerust contact met ons op, zodat we jouw wensen kunnen bespreken.

Samen bepalen we een geschikte bezorgdatum die aan jouw planning voldoet. Bij levering monteren we de tafel ter plaatse, zodat je direct van je nieuwe aanwinst kunt genieten.

Vragen over onze betonlooktafels?

Heb jij een vraag over onze betonlooktafels? Neem contact met ons op en wij helpen je verder op weg.

FAQ - Betonlooktafels

Kan ik naast de opties ook nog maatwerk aanvragen indienen?

Wil je een betonlooktafel met een unieke vorm, afmeting of type onderstel? Vraag een offerte aan via onze website of bel naar 06 52 32 98 22. We gaan een uitdaging niet uit de weg.

Kan ik ook langskomen om de materialen en tafels in het echt te zien?

Dat kan! Laat ons alleen even weten dat je een bezoek wilt brengen. Dan zorgen we dat de deur voor je open staat. Je kunt ons bellen op: 06 52 32 98 22

Kan ik een sample bestellen van verschillende betonlook materialen?

Dat kan! Je kunt je favoriete materialen vooraf als sample bestellen. Deze sturen wij dan naar jou op. De kosten die je maakt voor een sample, wordt bij een aankoop van een betonlooktafel in mindering gebracht.

Zijn betonlooktafels ook geschikt voor voor buiten?

Betonlooktafels voor buiten worden voorzien van een extra derde laag beton ciré. Daarnaast wordt ook nog een laag blanke lak toegevoegd. Dit maakt dat de betonlook tafel geschikt is voor elk type weer.

Wat is de gemiddelde levertijd van een betonlooktafel?

De gemiddelde levertijd van een betonlooktafel is circa 4 – 6 weken. Wij leveren onze tafels door heel Nederland.