Tafels koop je online bij Trendy Tafels

Tafels

Onze tafels zijn volledig naar wens samen te stellen. Zo bepaal je zelf de kleur, het onderstel, de afmetingen en de afwerking. Door extra behandelingen zorgen we ervoor dat de tafel een lange levensduur heeft. Een van deze opties maakt het mogelijk de tafel ook buiten te plaatsen. De levertijd van een maatwerk tafel is circa 4 weken. Wil je onze kwaliteit eerst in het echt ervaren? Bestel dan een sample van je favoriete materialen of breng (op afspraak) een bezoek aan onze showroom in De Lier.

Tafel Vormen, Materialen en Onderstellen

Onze tafels zijn beschikbaar in een breed scala aan vormen, zodat je altijd een model kunt vinden dat perfect past bij jouw smaak en ruimte. Van strakke geometrische vormen tot meer organische en vloeiende ontwerpen, de mogelijkheden zijn eindeloos. En laten we niet vergeten te praten over de gebruikte materialen. Bij Trendy Tafels vind je tafels vervaardigd uit kapur voor een warme uitstraling, vuren voor duurzaamheid, Douglas frame voor stevigheid en eiken voor tijdloze elegantie. Maar wat echt opvalt, zijn onze betonlook tafels. Deze zijn razend populair vanwege hun moderne look en feel. Als beton meer jouw stijl is, bieden we ook verschillende wasopties voor een authentieke afwerking.

Bestel een gratis sample

We begrijpen hoe belangrijk het is om het materiaal en de afwerking van dichtbij te ervaren voordat je een beslissing neemt. Daarom bieden we je de mogelijkheid om een sample te bestellen van elk gewenst materiaal uit onze collectie. Of je nu nieuwsgierig bent naar de warmte van vuren, de tijdloze elegantie van eiken of de verschillende wassingen voor onze populaire betontafels - je kunt nu een staaltje ontvangen voor slechts € 4,95. Bovendien is het goede nieuws dat dit bedrag in mindering wordt gebracht wanneer je besluit een tafel bij ons te bestellen. Op die manier kun je met vertrouwen jouw perfecte tafel kiezen, wetende dat de materialen voldoen aan jouw verwachtingen.

Levertijd en bezorging van onze tafels

Bij Trendy Tafels streven we ernaar om kwaliteit te leveren binnen een redelijke tijd. Onze geschatte levertijd bedraagt momenteel 4 tot 6 weken per tafel.

We begrijpen echter dat jouw behoeften uniek kunnen zijn. Daarom bieden we ook de optie voor volledig op maat gemaakte tafels. Heb je specifieke afmetingen, materialen of ontwerpen in gedachten? Neem gerust contact met ons op, zodat we jouw wensen kunnen bespreken.

Samen bepalen we een geschikte bezorgdatum die aan jouw planning voldoet. Bij levering monteren we de tafel ter plaatse, zodat je direct van je nieuwe aanwinst kunt genieten.

FAQ - Tafels

Kan ik naast de opties ook nog maatwerk aanvragen indienen?

Wil je een tafel met een unieke vorm, afmeting of type onderstel? Vraag een offerte aan via onze website of bel naar 06 52 32 98 22. We gaan een uitdaging niet uit de weg.

Wat is de gemiddelde levertijd van een tafel?

De gemiddelde levertijd van een tafel is circa 4 – 6 weken. Wij leveren onze tafels door heel Nederland.

Zijn de tafels ook geschikt voor voor buiten?

Bestel je een tafel voor buiten, dan wordt het blad voorzien van een extra derde laag beton ciré. Daarnaast wordt ook nog een laag blanke lak toegevoegd. Dit maakt dat de tafel geschikt buiten.

Kan ik een sample bestellen van verschillende materialen?

Dat kan! Je kunt je favoriete materialen vooraf als sample bestellen. Deze sturen wij dan naar jou op. De kosten die je maakt voor een sample, wordt bij een aankoop van een tafel in mindering gebracht.

Kan ik ook langskomen om de materialen en tafels in het echt te zien?

Dat kan! Laat ons alleen even weten dat je een bezoek wilt brengen. Dan zorgen we dat de deur voor je open staat. Je kunt ons bellen op: 06 52 32 98 22